2017-10-13 06:43:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Legyen kitartó

Napi horoszkóp október 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már az Oroszlán jegyébe lép. Önnek óriási tervek jutnak majd eszébe, és ezeket képes meg is valósítani! A karrierjében jelentős előrelépést érhet el, csak ne legyen rest élni a lehetőségekkel. Most kell felvenni azt a bizonyos kesztyűt és szembeszállnia azokkal, akik el akarják csaklizni ön elől a a vágyott pozíciót.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma igyekezzen meghallgatni és elfogadni mások véleményét is. Jelentős információk birtokába juthat, de jól válogassa meg, kinek adja tovább a hallottakat. A következő napokban elsősorban a saját problémáival kellene foglalkoznia, ne vegye a nyakába más baját.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Titkos flört, románc van kilátásban, ami izgalmat visz az életébe. Valószínűleg egy munkatársával bonyolódik kapcsolatba. A munkahelyén most érdemes igazán taktikusnak lennie, hiszen végre megnyílhatnak azok a kapuk, amelyekre már régóta óta vár. Legyen türelmes!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ez nem lesz egyszerű az ön számára… Ma csak akkor jut előre, ha kellően kitartó, és képes többször is nekiveselkedni a feladatnak! Estére teljesen elfárad. Polcolja fel a lábait, és lazítson!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold az ön jegyében jár. Azt sem fogja tudni, mihez fogjon először, túl sok ötlete van. Kivárni sem tudja, míg maguktól alakulnak a dolgok, mert elfogja a nyugtalanság, ha valami nem úgy megy, mint ahogyan ön szeretné. Nehezére esik ma tárgyilagosan dönteni.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A csillagok most elsősorban a munkájára és az egészségére lesznek hatással. Nem alkalmas az idő arra, hogy hátradőlve nézze az eseményeket. Otthon és az irodában is a csapatmunka a kulcsszó, igyekezzen egy kicsit jobban együttműködni a többiekkel.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, és előre ösztökéli önt. Határozott benyomást kelt, és kitűnően érvényesül. Ha elegendő önfegyelmet mutat, ez egy jó időszak lesz az ön számára.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A feladata most elsősorban kivárás, hiszen a legfontosabb terve pontos időzítést igényel. Ha így tesz, a siker nem marad el. A magánéletében ismétlődő konfliktusokra számíthat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ön kissé szétszórt, időnként rendetlen, most ebből komoly problémája lehet. Talán egy fontos iratot nem talál, vagy egy csekk kerüli el a figyelmét, mindenesetre sok kellemetlenségtől megkímélheti magát, ha precízebb. Délután egy kellemes meglepetésnek örülhet, az is lehet, hogy váratlan látogatást kap. Este szórakozni szeretne, ennek semmi akadálya!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Sokat lesz ma úton, sokat mozog. Csatlakozzon a többiekhez. Lehet, hogy délután kevésbé lesz türelmes. Legyen óvatos, fogja vissza magát. Legyen úrrá önmagán, este menjen szórakozni. Vidáman töltheti az idejét.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Teljes energiával belevetheti magát a munkájába. Bátorságért soha sem kellett a szomszédba mennie. A mai napon könnyen kapható egy kis kalandra, szívesen kockáztat, és ha valami nem sikerül, akkor új kihívások után néz. Nem ártana ugyanakkor, ha egy kicsit kitartóbb lenne, mert így nem ér célt a fontos dolgokkal sem.

Halak: II. 19. - III. 20.
Bár ön a legbékésebb emberek egyike, most mégis türelmetlenné válhat. Figyeljen oda, hogy ne kívánjon túl sokat másoktól, de ne is vegyen mindent a saját nyakába…

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: